yvetTEST; Water drinken 2.0

Gezonde gewoontes zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal als het iets is wat je niet als prettig ervaart. Zo heb bijvoorbeeld nooit echt dorst waardoor ik het lastig vind om genoeg water te drinken. Door de bijwerkingen van medicatie heb ik wel continu een droge mond maar na enkele jaren raak je daar aan gewend.

Toch probeer ik er alles aan te doen om zo gezond mogelijk te leven en daar hoort voldoende water drinken ook bij. Maar ik en water zijn totaal geen match made in heaven. 1 flesje gaat nog wel maar daarna komt het figuurlijk, oké soms letterlijk, mijn neus uit. Toch bleef ik mezelf dwingen omdat ik weet hoe belangrijk het is om voldoende te drinken, al helemaal als je zoveel pillen slikt als ik.

Een paar weken geleden kwam Qwensh op mijn pad. Ik meen dat ik via instagram geprikkeld raakte en heel erg benieuwd was naar het product wat exclusief bij de appie te krijgen is en online op de website van Qwensh.

Qwensh is een soort nespresso capsule alleen dan voor flesjes water. Het mooie van dit product is dat er extra vitamine inzitten en er 0,0kcal inzitten. Iets wat ik erg belangrijk vind want anders zou ik ook suikerrijke drankjes kunnen gaan drinken.

IMG_0038

Het werkt echt super simpel. Je vult het flesje met 400ml water, legt de capsule op de opening en draait de dop er weer op. Daarna duw je de drinktuit naar beneden waardoor het poeder uit de capsule in het water terecht komt. Even schudden en genieten maar.

De smaken zijn zo lekker zat ik nu zonder problemen het flesje leeg drink en ik vaak verbaasd ben hoeveel makkelijker ik aan de 2l per dag kom.

IMG_0038

Er zijn in totaal 5 smaken maar vooral de grapefruit met peterselie is echt mijn favoriet. Helemaal als het buiten lekker warm is. Maar ook de sinaasappel munt is enorm lekker en nu exclusief online te verkrijgen. De andere smaken liggen gewoon bij de Albert Heijn in het vak waar ze ook de flesjes verkopen.

Welke smaak ga jij als eerste testen?

Deze blog is absoluut niet gesponsord maar ik ben zo enthousiast over Qwensh dat ik het wel met jullie moest delen. Want als ik nu zelfs voldoende water kan drinken, dan kan echt werkelijk iedereen het.

Archieftekst – 01-07-2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.