10 dingen die je altijd al zou willen weten over mij

Vandaag deel ik 10 dingen over mezelf die je wellicht nog niet kent. Sommige zijn grappig maar bij een paar punten moest ik wel echt een flinke digitale drempel over. Ik ben benieuwd hoeveel jullie ervan herkennen maar ook ben ik benieuwd om welke jullie stiekem een beetje moesten lachen. Laat je het weten in de reacties?

10. mijn naam is een werkwoord!

Ik ben chronisch onhandig en eigenlijk altijd gaat er wel iets mis. Als iets onbreekbaar is leeft het bij mij vaak maar een paar uur. Het is dan ook nooit de vraag of maar weer wanneer er iets gaat gebeuren. Vrienden hebben daarom het werkwoord yvetten in heg leven geroepen. Speciaal voor al die momenten dat het onmogelijke mogelijk word of als er iemand weer eens heerlijk onhandig is. Zo ging ik laatst toen ik in het ziekenhuis testen hoe hoog het bed kon. Ik kan je vertellen die bedden zijn net wolkenkrabbers. Ik kon bijna bij het plafond. Een beetje jammer alleen dat ik op het hoogste punt door m’n reuma de afstandsbediening liet vallen. Tja, daar zit je dan als prinses op je troon te wachten tot de verpleging langskomt voor de metingen.

img_03639. het leven is te kort om sokken te zoeken.

Oké en ik geef toe stiekem word ik heel erg vrolijk van twee verschillende sokken. En ik weet inmiddels uit ervaring dat de sfeer op de SEH gelijk een stuk leuker is op het moment dat de artsen en verpleegkundige twee aparte sokken zien.

img_33698. Ik knuffel heel erg graag met de grond.

Of ik nou sta, loop of rol soms heeft de grond gewoon een knuffel nodig. Meestal gaat dit heel spontaan en onverwacht maar wist je dat ik ook op commando uit m’n rolstoel kan vallen zonder dat ik me hierbij bezeer? Zo maakte ik met mick dit filmpje om te testen wat omstanders zouden doen. Zou jij helpen als er iemand ineens uit een rolstoel valt? Hier kun je het filmpje bekijken
img_03627. Ik ben verslaafd aan alles waar een cactus op staat.

Ik word zo vrolijk van cactussen om me heen. Ik heb al een flinke verzameling en zelfs een knuffel cactus. Ik heb geen idee waar mijn liefde voor cactussen 5 jaar geleden begon. Ik weet alleen dat het heel verslavend is en beter werkt dan welke anti depressiva dan ook.
img_03606. Ik slaap met een knuffel.

Nijn is 32 jaar oud en gaat overal mee naar toe, en ja ook als ik een nachtje in het ziekenhuis slaap gaat nijn mee. Nijn is stiekem ook beroemd. Ze staat in een boek over verborgen vriendjes, is op het NOS journaal geweest en staat zelfs op de foto met Dick Bruna.
e6508459-f7e0-49a7-ba75-3d275bd2a26c5. Van alles wat Dick Bruna gemaakt heeft word ik vrolijk.

Ik geniet van het Nijntje museum en spaar dan ook alles van Nijntje. Zo mag ik altijd een bijzondere Nijntje knuffel uitzoeken na een vervelend onderzoek in het ziekenhuis. Helaas kwam dat de laatste jaren te vaak voor waardoor ik ze nu allemaal heb :(. Gelukkig zijn er nog heel veel andere Nijntje producten te koop.
img_02494. mijn bril kleurt de wereld half roze.

Als ik veel moet typen of lezen draag ik een half roze, half blauwe bril. Ook met auto rijden geeft deze xlens bril mij rust. Het zorgt ervoor dat de letters niet meer dansen en ik geen hoofdpijn krijg. Deze brillen zijn ontwikkeld voor mensen met leesproblemen zoals dyslectie. Het ziet er een beetje bijzonder uit maar sinds ik hem heb is m’n leven een stuk gekleurder 🙂 (en sindsdien kan ik weer ontspannen een boek lezen wat ook heel fijn is)
img_03653. Ik kan niet goed tegen mijn verlies.

Of nou ja ik wil eigenlijk gewoon altijd de beste zijn. Toen ik op hoog niveau tafeltenniste was dat een goede eigenschap maar verder is het redelijk kansloos. Ik maak van alles een wedstrijd, zelfs van revalideren en genoeg eten en drinken weet ik een wedstrijd te maken. Maar ook tijdens spelletjes ben ik bloed fanatiek waardoor ik minder charmant kijk en m’n tong half tussen m’n lippen verdwijnt.
img_03642. Ik ben niet een typische meisje meisje.

Ik hou dan wel van roze, glitter, eenhoorns maar ook van Lego, voetbal en gamen word ik heel gelukkig.

img_1036.jpg
1. ik woon samen met pluis.

Ik heb een grote liefde waar ik mee samenwoon en hij heet pluis. Pluis is een knuffel van het Ronald mc Donald Kinderfonds. Door zon knuffel te kopen steun je de huizen zodat ouders dicht bij hun zieke kind in het ziekenhuis kunnen overnachten. Pluis heeft ook een eigen instagram account. Volgen jullie heb daar ook al? Natuurlijk mag je ook een van z’n broertjes of zusjes adopteren. Kijk hier maar even hoe dat moet.

Zo dat waren 10 dingen over mij die je misschien nog niet wist.

Welk punt vonden jullie het opmerkelijkst en wat zou je de volgende keer graag willen weten? Laat het me weten in de reacties dan beloof ik eerlijk te antwoorden.

Één reactie

  1. thesleepsheepgirl

    Oh wat heb ik gelachen bij het lezen blog 😂 Het begon al met het scenario over het ziekenhuisbed, ik zie het helemaal voor me! En vervolgens het YouTube filmpje 😂 Wat een zelfspot! Dat is echt hilarisch

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.