Photo friday; Een gekke week…

Vandaag is het weer photo friday. Op foto vrijdag gebruik ik zo min mogelijk woorden en zo veel mogelijk plaatjes. Deze week neem ik jullie mee in mijn iet wat bizarre week. Er is deze week veel gebeurt een aantal dieptepunten maar ook hilarische hoogtepunten want ik was lekker klunzig en werd beledigt door een ongelukskoekje.

Heel veel kijkplezier!

 

 

 

 

De foto’ s staan in willekeurige volgorde. 

 

 

Dit was mijn week. Hoe zag die van jullie eruit?

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s