photo vrijdag; door Twitspring in de cactus-hemel

Vandaag is het weer photo friday. Op foto vrijdag gebruik ik zo min mogelijk woorden en zo veel mogelijk plaatjes. Afgelopen zondag vond twitspring plaats.Iedereen kan zich aanmelden en Cecilia trekt vervolgens loodjes. Je krijgt dus iemand die je vaak niet in het echt kent en die mag je gaan verrassen. Om het iets makkelijker te maken krijg je ook een vragenlijst zodat je de persoon iets beter leert kennen. Ik laat je zien waarmee ik gruwelijk verrast en verwend werd.

veel kijkplezier!

 

Deze zomer is er weer een editie van de gezelligste swap van Nederland. Heb je na het zien ook helemaal zin om ter waarde van 12,50 leuke cadeautjes te scoren en creatief te verpakken? en om natuurlijk zelf ook verrast te worden? Hou dan deze site in de gaten en volg twitfeestjes ook op twitter.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.