Photovrijdag; roomtour

Inmiddels lig ik alweer 8,5 weken in bed. Hoewel mijn huis rolstoeltoegankelijk is, zijn de enige ruimtes die ik zie m’n slaap- en badkamer. Ik kan namelijk alleen in bed liggen en kom er dan ook alleen uit als ik naar de wc moet.

Deze photovrijdag neem ik je mee in mijn wereld. Hoewel mijn slaapkamer nier groot is, best een opknapbeurt kan gebruiken, vind ik het erg gezellig.

Mijn slaapkamer voelt dan ook niet alleen als een slaapkamer aan. Het is ook m’n woon en behandelkamer.

Bloemen geven een extra huislijk tintje. De eerste weken had ik geen bloemen. Pas nadat ik deze mooie bos kreeg van het reumafonds merkte ik hoe fijn het is om overdag naar een mooie bos bloemen te kijken. Het fleurt echt de dag flink op.

Als cactusfreak kon deze poster van de Hema natuurlijk niet ontbreken. Deze hangt er pas sinds Pasen.

Al jullie leuke lieve kaartjes hangen aan de deur zodat ik ze vanuit bed goed kan zien. Post krijgen vind ik erg leuk en is een groot geluksmoment. Maar ook als ze opgehangen zijn kan ik er intens van genieten. Mijn wereld is niet zo groot maar door kaartjes of berichtjes onder m’n blog heb ik toch het gevoel in de wereld te staan.

Sinds een paar weken slaap ik met deze reus. Ik ben nu minder energie kwijt met liggen waardoor ik me lekkerder voel. Ik had nooit verwacht dat in bed liggen alsnog zoveel energie zou kosten.

Mijn beste aankoop ever; de minibar. Hierin zet de zorg m’n eten en drinken zodat ik zelfstandig deze kan pakken vanuit bed. Mocht je ooit opzoek zijn naar een nachtkastje, koop een minibar!

Pluis houd mij gezelschap. Zijn instagram account is iets minder actief omdat hij naast knuffelen niet heel veel beleefd. Je kan hem wel hier volgen want binnenkort komen er weer leuke foto’s aan. Hier vertel ik over pluis en hoe je door pluis het Kinderfonds kan steunen.

Dat ik gek ben van Nijntje is geen verrassing meer. Deze nachtlamp gaat na 30 minuten uit. Super handig! Ik gebruik hem als ik snachts benauwd wakker word. Zo zie ik wat ik doe en kan ik de juiste medicijnen pakken zonder dat ik door het felle licht te wakker word om nog te slapen.

Deze staat op de minibar zodat ik bij m’n meetapparatuur, spuitjes en losse medicijnen kan. Ooit moet deze opgehangen worden maar dat heeft voor nu geen haast.

Mijn uitzicht vanuit bed. Die leuke vrolijke bloemen kreeg tijdens verschillende ziekenhuisopnames van de zorg. Ik verbaas me verder vooral op die ballonnen daarachter, die staan al 2 maanden te shinen in m’n kamer.

Update: vanavond had de aller leukste en liefste zorg muurstickers meegenomen om m’n kamer net iets meer yvette proof te maken 😍😍😍

Dit was alweer mijn 20m2 roomtour. Hadden jullie verwacht dat mijn slaapkamer er zo uit zou zien? Ben benieuwd naar jullie reacties.

(Ps mocht je kunnen behangen, kastjes ophangen en vooral heel handig zijn mag je altijd langskomen voor een slaapkamer make-over πŸ˜‚πŸ™ˆ)

4 reacties

  1. Maria schoonen

    Wat ziet het er ondanks slaapkamer gezellig uit.Lijkt en is nu je woonkamer. Ik dacht dat Nijntje het zou winnen op de muur,maar het zijn cactussen.wat heb jij lieve mensen van de zorg die zo met je meeleven en zulke leuke dingen voor je meebrengen. Super lief,geniet ervan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.