In de YvetTEST, test ik producten die het leven, leuker, makkelijker of gezonder maken. Toen ik de kans kreeg om deze shower Cream te testen was ik gelijk enthousiast. Ik ben voor bijna alles allergisch dus was dan ook heel benieuwd hoe ik op deze zou reageren.

Oorspronkelijk is Boots een Engelse apotheek opgericht door John Boot in 1849. In Engeland is Boots een van de grootste ketens en ook in Nederland komen er steeds meer vestigingen bij. In de 9 jaar dat Boots in Nederland zit zijn er al meer dan 60 vestigingen! Boots ken ik omdat dat ook mijn apotheek is, maar ze hebben dus ook een hele grote webshop.

Ik gebruik al een aantal no7 make-up producten. Voor bijna alles ben ik allergisch maar de no7 lijn kan ik zonder problemen gebruiken. Mede door die ervaring durfde ik het aan om deze shower Cream te testen.

Champneys heavenly days

Momenteel kan ik nog steeds niet douchen en was ik mezelf met kant en klaar washandjes vanuit bed. Deze douchecreme heb ik dan ook vanuit bed gebruikt met een bakje water.

Wat me gelijk opviel was de rijke geur van lavendel. Er zou ook geranium en kamille inzitten maar vooral de lavendel was heerlijk aanwezig. Zelfs met een klein beetje zeep werd mijn hele slaapkamer een oase van rust. Hoewel ik met m’n astma heel gevoelig ben voor geurtjes, kreeg ik hier geen aanval van.

Er kwam ook veel schuim vrij waardoor m’n washandje extreem zacht aanvoelde. Ik heb me in de afgelopen weken nog nooit zo schoon gevoelt. Het was bijna een hamam behandeling. Mijn lichaam heeft de hele dag nog lekker geroken. Dit was echt een verwenmoment welke ik veel vaker ga doen! De shower cream heet “as good as new”; nou dat klopt! Ik ben herboren!

Hoewel ik echt op alle producten allergisch reageer had ik na het gebruik van deze zeep nergens last van. Geen uitslag op mijn huid, en ook geen extra benauwdheidsklachten. Wat dat betreft is deze shower Cream ook echt een aanrader voor mensen met een hele gevoelige huid en longen.

Voor een fles van 350ml betaal je €7,95. Ik merkte dat je echt maar een klein beetje nodig hebt voor je hele lichaam waardoor je er extra lang van kan genieten.

Ben jij ook zo toe aan een moment van pure ontspanning?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.