Uit het leven van Pluis

Het is weer photo vrijdag met dit keer een bijzondere fotoserie van Pluis.

Pluis is mijn knuffel die ik kocht om het Kinderfonds te steunen. Met de opbrengst van deze leuke knuffels steun je de Ronald McDonald Huizen. Hier kunnen ouders dichtbij hun zieke kind onvernachten.

Pluis, mijn knuffel, beleeft allemaal avonturen. Hij heeft zelfs een eigen Instagram pagina!

Vandaag deel ik de 20 leukste, grappigste of bijzonderste foto’s met jullie. Veel plezier!

jij wilt toch ook het Kinderfonds steunen? Hier kun je het broertje of zusje van pluis kopen!

Ps, Pluis vind het heel erg leuk om te logeren. Mag hij ook eens bij jou slapen en wat zou je dan met pluis gaan doen?

5 reacties

  1. thesleepsheepgirl

    Haha aaah hij is zo leuk!! Het lijkt alsof hij ook echt gezichtsuitdrukkingen heeft 🀣 Je kan gewoon zien wanneer hij angstig is, gelukkig of aan het ontspannen haha! Fijn dat Pluis het stokje even van je overneemt wat avonturen betreft, straks kunnen jullie hopelijk er weer samen weer op uit!!

  2. Anne

    oh geweldig!!
    Hier zou Pluis denk ik weggekeken worden door mijn eenogige, geplette olifant.. Maar gezien mijn knuf ongeveer net zo veel van de wereld ziet als ik (bar weinig, dus), mist Pluis vrijwel niets – Al vormt ‘ie wel een bron van inspiratie, de avonturier.. haha πŸ˜‰

    Dit jaar steun ik KiKa, maar ik zal ‘m zeker onthouden (ik wissel af)!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.