Onsuccesvol volwassen tag

Vandaag heb ik een leuke tag voor jullie op motivatie maandag. In mijn voorgaande blogs benoemde ik al dat ik eigenlijk soms net een kind ben. Ik word blij van schommels, glijbanen, ballenbak maar ook de happy meal hoort in dit rijtje thuis. Toen ik de tag van Vera en Suz zag moest ik deze wel overnemen. Ik beantwoord vandaag vragen in de categorie “unsuccessful adulting”

Het is soms heel erg goed om even kind te zijn. Het maakt je niet alleen vrolijker maar heeft op veel meer dingen invloed. Zo word je er ook creatiever en productiever van zolang je de juiste balans vind.

Wat is het meest onvolwassen eten dat je deze week hebt gegeten?

Jeetje dat is eigenlijk best lastig omdat ik, voor zover dat kan, best volwassen eet. Maar als ik deze vraag even iets letterlijker neem dan is het Olvarit. πŸ™ˆ Ik moet eigenlijk zoveel mogelijk dik vloeibaar eten en naast de medische voeding eet ik dus ook Olvarit fruithapjes.

Hoevaak ga je voor 22:00 naar bed?

As we speak lig ik de hele dag in bed dus voor nu altijd. Niet dat ik voor 22;00 ga slapen hoor. Dat lukt me echt niet. Normaal gesproken ga ik rond 22:30 naar bed en doe ik vanuit bed alle metingen, neem ik mijn medicijnen en kijk ik nog wat tv. Rond 23:30 ga ik dan slapen. Of nou ja dat probeer ik.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Ik kan soms heel erg bang zijn in huis. Dit komt omdat ze meerdere keren hebben proberen in te breken terwijl ik thuis was. Afgelopen week werd er rond middernacht non stop aangebeld. Ik schrok hier heel erg van en was dan ook echt bang. Gelukkig was het loos alarm maar de schrik zat er goed in. Om tot rust te komen heb ik Pieter post gekeken. Jeugdsentiment op en top. Lekker simpel en feel good.

Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Ik vergeet momenteel echt heel veel. Dit komt mede door de morfine denk ik. Het positieve daarvan is dat ik dus ook weer heel snel vergeet dat ik iets vergeten ben. Best handig!

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Als naar buiten ook betekend de lift in naar de vierde verdieping om bij suus voetbal te kijken, dan is het antwoord ja. Anders niet. In mijn huispak ga ik overigens wel gewoon naar buiten.

Wat is je meest ranzige gewoonte?

Als ik mijn neus snuit controleer ik altijd mijn zakdoek. Ik kijk naar de kleur, of er bloed bij zit of dat er andere afwijkingen zijn.

Hoeveel enkele sokken heb je in je la liggen?

Ook deze is niet meer zo verrassend. Bijna al mijn sokken zijn enkel. Daar word ik vrolijk van en kan er echt van genieten. Gelukkig kun je ze ook enkel kopen zoals ik je hier al liet zien.

Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?

Ook deze is weer lastig omdat ik niet echt vind dat er lelijke emojis bestaan. Mijn 10 meest gebruikte emojis zijn πŸ˜‚πŸ€£πŸ€ͺπŸ˜“πŸ€”πŸ§πŸ™ˆπŸ˜˜πŸ€’πŸ¦„ welke gebruiken jullie het vaakste?

Wat is je meest nerdige eigenschap

Ik denk dat ik stiekem erg van gamen houd. En dan vooral op de ps4 schietspellen zoals COD of FIFA 18.

Wanneer is voor het laatste je eten mislukt en wat was het?

Dat is inmiddels alweer een hele tijd geleden aangezien ik alweer bijna 11 weken ziek ben. Het laatste wat echt mislukt was, was m’n tosti. Die was zo mislukt dat m’n brandalarm af ging, er buren op de rook afkwamen en ik een astma aanval kreeg. Maar eerlijk is eerlijk heg was niet echt mijn schuld dat het ijzer doorbrandde.

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Ik moet dat friemelen. Als ik thuis ben met mijn knuffel maar onderweg met de rozenkrans van papa of m’n lichtfladderaar. Als die drie opties niet mogelijk zijn friemel ik met m’n vingers.

Eigenlijk ben ik best succesvol als onsuccesvolle volwassenen. I don’t care! Ik ben er nog trots op ook. Baal alleen dat ik hiervoor geen diploma of oorkonde kan krijgen πŸ˜‚. Hoe onsuccesvol volwassen zijn jullie?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.