25 levensvragen

Vandaag beantwoord ik 25 levensvragen. Ik kwam deze vragenlijst tegen op 3fm en het leek mij leuk deze voor jullie te beantwoorden. Sommige vragen heb ik iets aangepast.

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Toen ik vorig jaar “op vakantie” ging in het ziekenhuis mocht pluis logeren. Hij heeft een week bij Niki mogen logeren die heel erg goed voor pluis zorgde. Samen met haar dochtertje beleefde pluis van alles. Van samen vingerverven tot mee naar de brandweer. De ballenbakfoto was toch wel mijn favoriet. Lekker vrolijk.

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?

Een ambulance! Die heb ik wel nodig als ik op eigen kracht de kroeg in loop 😂. Verder word ik best gelukkig van licor43 of een droge witte wijn.

Welk woord gebruik je eigenlijk écht te vaak?

Super! Super leuk! Super tof! Super fijn! Super tja dat is echt wel een stopwoordje toch super grote ergernis van mijn super lieve broer.

Wat is je favoriete film?

Er is niet echt een film die ik echt als favoriet bestempel. Ik vind een film leuk of Mwha maar kan niet een super toffe film bedenken. Sowieso vind ik alle Disney films super tof, Harry Potter en natuurlijk Bassie en Adriaan.

Wat is je guilty pleasure – op het gebied van tv?

Spangas. 15 minuten even helemaal niets. Of nou ja, niet niets. Bij Spangas vind ik het zo knap dat ze maatschappelijke problemen bespreekbaar maken op een laagdrempelige manier.

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?

Fix you van Coldplay. Dat nummer koos ik voor de uitvaart van m’n vader. Op momenten dat ik het moeilijk heb luister ik op repeat. Eerst ga ik er harder door huilen maar uiteindelijk maakt het me rustig.

Naar wie was je laatste appje?

Naar Niki stuurde ik “Meredith gaat niet echt dood toch? Ik lijk wel zwanger”. Nu ik alle series al eens gezien heb ben ik opnieuw begonnen aan grey’s anatomie. Dat was alweer zolang geleden dat ik delen uit m’n geheugen mis.

Wat was je eerste e-mailadres?

Oe die is leuk. Apenhebbeneen@hotmail.com en ja hij is nog in gebruik als junkmail. Ik kan er alleen niet meer in dus als je me wilt bereiken kun je dat beter via de contactpagina doen van deze site.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Mensen die smakken, slurpen, roggelen, ademen of nou ja ze mogen best ademen alleen niet te hard. Super irritant.

Wat is je meest awkward moment ooit?

Jeetje, als kluns heb ik er echt super veel. De leukste was denk ik toen ik met Calvin voor NLN van de KRO-NCRV op de radio een journalist mocht interviewen over de participatiewet. Er zou een banenwet zijn maar ik zei vol overtuiging bananenwet. 🍌 En ja, ook die moet er komen! 🍌

Wat is je favoriete dag van het jaar?

De dag dat het maatschappelijk verantwoord is om kersttruien te dragen. Bij mij is dat 1 December. Elke dag een andere foute trui!

Wat is je favoriete emoji?

🤪🤣

Katten of honden?

beide. Zolang ik ze maar kan knuffelen. Zelf zou ik wel een hond willen maar die komt pas nadat m’n prins op de ezel opgedoken is zodat hij de hond uit kan laten als ik dat niet kan.

Amersfoort of Roosendaal?

Tot mijn 22ste woonde ik in Roosendaal. Voor mijn studie ben ik naar Amersfoort verhuist waar ik nu, 10 jaar later, nog steeds woon. Ik zou hier dan ook niet meer weg willen. Mooie natuur en rust om de hoek maar ook genoeg te beleven. Maar hoelang ik ook hier woon ik blijf een Tullepetaon!

Koffie of thee?

Mijn bloedgroep is koffie. Van goede koffie kan ik echt genieten. Helaas, mag ik nu geen koffie door m’n bloeddruk. Ook van verse thee kan ik enorm genieten.

Serie of film?

Beide! Een film om gewoon lekker te relaxen en een serie om verslaafd als marathon te kijken. Mijn laatst voltooide series waren the good doctor en the handmaids tale. Beide binnen 2 a 3 dagen uitgekeken. Toch handig slecht slapen.

Engeland of Amerika?

Ik zou echt heel graag een rondreis maken door Amerika. Met een aangepaste camper gewoon rijden en zien waar we uitkomen.

Vlees of vis?

Simpel! Vlees. Ik ben erg allergisch voor alle soorten vis en schaaldieren dus die eet ik niet.

Drank of drugs?

Beide. De drugs heb ik natuurlijk al vergoed door de verzekering 😉 en een lekker glaasje wijn erbij kan ik dan zeker waarderen.

Spice Girls of Backstreet Boys?

Hoewel ik alle liedjes van de Spice Girls van voor tot achter mee kan zingen was/ben ik meer een Backstreet Boys meisje. Dat waren echt mijn jeugdhelden.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Villa Achterwerk en dan vooral de achterwerk in de kast. “Hallo ik ben yvette ben 32 en ik doe een capuchinoapparaat na”

Bert of Ernie?

Ernie natuurlijk. Bert is veel te braaf.

Buurman of Buurman?

Jeetje ik kan niet kiezen. Doe buurman maar.

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?

Mañana Mañana. Het leven is kort en morgen is er weer een dag. Wat vandaag om wat voor rede dan ook niet lukt komt morgen wel. (Of de dag na morgen)

Meest random feitje over jezelf?

Ik slaap het lekkerste als ik eerst m’n heup half uit de kom draai.

Wat is jullie meest random feitje over jezelf? Ik kan nu al niet wachten om jullie reacties te lezen 🙂

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.