YvetTEST; teatox week 1

Teatox

Hij stond al langer op mijn wishlist om te testen de teatox. Dat is een detox kuur door middel van thee. Ik hou van thee en aks je deze dan ook kan gebruiken om te detoxen is natuurlijk een win win situatie. Ik kreeg de kans om voor www.detoxshop.nl deze kuur van 30 dagen te volgen. In deze reeks neem ik jullie mee in het detox proces.

wat is detox?

Met een detox reinig je je lichaam. Dit word ook wel ontgiften of ontslakken genoemd. De teatox die ik mag testen sprak me gelijk enorm aan.

• Krachtige en 100% natuurlijke thee blend

• Effectieve en heerlijke detox thee

• Boost in je stofwisseling

• Goede lichaamsreiniging

• Verhoogde energie

• Onderdrukte eetlust

• Stimuleert vetverbranding

• Vermindert opgeblazen gevoel

• Bevordert een natuurlijke nachtrust

waarom ik een detoxkuur wou testen

Ik slik nu al bijna den half jaar een hoge dosis prednison en zit al vanaf september aan de antibiotica. Natuurlijk slik ik nog veel meer chemische troep, maar deze twee vind ik zelf het naarst. Van de prednison heb ik dan ook echt een plofkop en de antibiotica hebben mijn darmen flink verstoord en m’n huid is er ook niet op vooruit gegaan. Ik hoop dat ik door deze detox meer energie krijg, mijn darmen rustiger worden en m’n plofkop weer wat slanker en egaler word.

Hoewel er geen ingrediënten inzitten waar ik allergisch voor ben heb ik het wel vooraf besproken met mijn arts. Sowieso is het slim als je veel medicatie gebruikt om dergelijke kuurtjes te overleggen. Ook natuurlijke middelen zoals valeriaan kan een wisselwerking hebben met medicatie. Gelukkig kreeg ik groen licht voor deze kuur. Wel moest ik goed op mijn eetlust letten. Ik eet al te weinig waardoor ik medische vloeibare voeding krijg, dus nog minder eten is echt geen optie. Nu ik daarvan op de hoogte ben, heb ik er vertrouwen in dat het mij gaat lukken.

de thee

Ik was erg benieuwd naar de thee. In de ochtend heb je een andere melange als in de avond. Het is verse thee, super fijn! Ik vind het prettig als de thee zo onbewerkt mogelijk is. Ik heb speciale theezakjes voor verse thee. Ideaal zodat je ze makkelijk weg kan gooien na gebruik.

De ochtendthee was echt heel erg lekker. Het smaakte heel fris. Heel fijn om zo de ochtend te starten. De thee is niet te zoet maar ook niet te kruidig.

De avond thee was juist weer wat kruidiger waardoor ik heerlijk ontspannen m’n bed in kon. Bij deze thee kwam ik echt tot rust.

mijn eerste week

Hoewel ik het niet verwacht had, merk ik al wel kleine verschillen na een week. Na 7 dagen begint m’n ontlasting weer iets vaster te worden. Hierdoor plas ik ook weer wat meer. Hoewel ik dat niet per definitie fijn vind, weet ik dat het voor mijn lichaam heel erg goed is.

Hoewel mijn huid nog lang niet zo egaal is als voor mijn exacerbatie merk ik ook hier al een mini verschil.

Bijzonder dat deze kuur van 30 dagen al na 7 dagen effect heeft op mijn lichaam en gezondheid.

Ik ben benieuwd welke veranderingen ik volgende week met jullie kan delen!

Hebben jullie al eens een detox kuur gedaan?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.