Belangrijk; Plofkop en co in het ziekenhuis

Het is even wat stiller dan jullie van mij gewend zijn. Normaal ben ik namelijk altijd wel ergens online te vinden maar dit keer was dat echt niet mogelijk. Vandaag leg ik even heel kort uit wat er ongeveer aan de hand is en wat jullie kunnen verwachten. Jullie bezorgde berichtjes waren namelijk niet geheel onterecht.

Allereerst is dit dus geen officiële update want alle leuke sappige humoristische details komen zodra ik lichamelijk tot iets meer in staat ben. Want zoals je wel van mij gewend ben, is er ook deze keer weer genoeg te vertellen.

Nadat we thuisgekomen waren uit Lanzarote werd ik ziek. Ik was echt beroerd en kon niets binnen houden. Hierdoor kon ik ook zondag niet naar huis en ging ik een dag later per taxi naar Amersfoort.

Echter knapte ik niet op en lukte eten en drinken steeds moeilijker. Je begrijpt dat als dat niet lukt het slikken van al mijn medicijnen ook een rampenplan was. Hierdoor ging mijn lichaam heel snel achteruit en bereikte ik echt een diepte punt. Ik kon niets meer. Dit was zelfs zo erg dat ze van happy nurse meerdere keren per dag even kwamen kijken en hielpen met het geven van zetpillen. Dit op aanraden van de huisarts. (Dat ik ziek werd had iedereen kunnen overkomen en heeft niets te maken met de vakantie.)

Toch verslechterde ik zo erg dat ik die nacht via m’n alarm om hulp heb geroepen. Mensen die mij kennen weten dat ik nog liever zelf naar het ziekenhuis rijd dan dat ik op de knop druk. Al vrij snel kwam er een arts die ook zag dat dit niet kon en binnen 10 minuten zat ik in een ambulance naar de SEH.

Momenteel lig ik nog steeds op contactplus- isolatie en kan ik iets meer als niets. Dit houd ik dat ik overdag bezig ben met medicatie slikken, deze binnen probeert te houden maar dit toch in een kotsbui eindig, ik hiervan bij kom en vervolgens weer de volgende dosis moet nemen. Eten lukt me nog niet, krijg extra zuurstof en gelukkig ook een shitload aan medicijnen via het infuus.

In de nacht ben ik blij als ik 2 uur slaap. Ik word dan mega benauwd en misselijk wakker en vaak krijg ik dan extra medicatie. Verder slapen lukt vaak niet en dus duren de nachten mega lang.

Hoelang ik hier nog moet liggen weet ik niet. Ik zal eerst weer normaal moeten kunnen eten en medicatie moeten kunnen verdragen.

Mijn energie is ver te zoeken aangezien ik al dagen niets eet en amper slaap. Alle artikelen komen wat later online en voor nu dus een kleine stilte op m’n blog.

Ik zal af en toe een mini update proberen te plaatsen op mijn instagram en Facebook.

Lieve gedesinfecteerde groetjes

Een ongeduldige plofkop

4 reacties

  1. crohnik

    Eerst aan jezelf denken, dan pas aan je blog hoor! Volkomen begrijpelijk dat je even afwezig bent hier en dat neemt niemand je kwalijk. Heel veel beterschap en hopelijk is er snel een beetje vooruitgang, al is het al wat meer slaap want daar knapt een mens al wat van op!
    Liefs, Lisa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.