YvetTEST; winter musthaves

En toen was het ineens echt winter. De zon is nu voorgoed verdwenen en de eerste sneeuwvlokken zijn alweer gevallen. Voor mij was het dan ook even omschakelen nadat ik terug was van mijn vakantie op Lanzarote. Wat een wereld van verschil. Gelukkig lagen er hele fijne producten op mij te wachten die de winter nog leuker maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed voor het milleu, reuma proof en leuk om cadeau te geven, en te krijgen.

Deze lekkere warme mutsen zijn een must have deze winter. De zijn heerlijk warm zonder dat je een compleet dekbed om je hoofd moet wikkelen.

Waar ik echt blij van word, bij deze mutsen van pinewood, is dat je er twee krijgt voor de prijs van 1. De must is namelijk omkeerbaar. Zo kan ik als ik er zin in heb lekker opvallen in het roze maar ook lekker onopvallend in het groen de deur uit. Naast roze zijn ze er ook in het oranje. Deze mutsen koop je voor slechts 15 euro op woutlander.nl

De sokken van pinewood zitten net zo lekker als de muts. Qua sokken ben ik altijd erg kritisch en kan ik helemaal gek worden van naden en harde stukjes. Deze sokken voelen alsof je op blote voeten loopt, maar dan wel lekker in de zomer. Geen koude voeten meer voor mij!

Opwarmen

Met de savotta kuksa beker heb je echt een Fins product in handen. De beker is gemaakt van eikenhout en kun je makkelijk meenemen door het leren touwtje met haak. Zo kunnen hem lekker aan je tas klikken zonder dat deze ruimte in beslag neemt.

Als je hem na gebruik steeds omspoelt heb je hier echt jaren plezier van wat ook nog eens goed is voor het milieu. Hergebruik met natuurlijke materialen is iets wat mij enorm aanspreekt. Ik probeer hierin altijd al bewuste keuzes te maken. Zo heb ik laatst deze mok gebruikt toen ik onderweg een kop thee kocht. In plaats van het plastic bekertje gebruikte ze zonder problemen mijn eigen beker.

Tot mijn verbazing gebruik ik deze mok niet alleen buiten de deur. Zoals je op de foto kunt zien zitten er hele handige gaten in het handvat. Hierdoor kan ik met mijn reuma nog makkelijker drinken zonder extra pijn of het laten vallen van mijn glas met alle gevolgen van dien. Het optillen van mijn glas kost zo bijna geen kracht. Ik ga er hier zeker nog een paar van bijkopen, ik ben fan! Ook deze geweldige mokken koop je hier voor slechts 14,99.

Spork’n straw

Een spork is een begrip, en niet alleen bij actieve outdoor types. Steeds meer mensen gebruiken een spork voor het gemak. Zo heb je altijd een vork, mes en lepel bij je zonder de hele bestekla in je tas mee te nemen. Het voordeel van een spork vind ik dan ook de duurzaamheid. Ze gaan lang mee en zijn mega functioneel. Wat het dan nog leuker maakt is dat ze er in super veel vrolijke kleurtjes zijn.

Wat ik niet wist is dat ze er ook rietjes van hebben. Ik drink altijd graag met een rietje omdat ik me dan minder snel verslik. Toch heb ik een haat liefde verhouding met plastic rietjes ivm duurzaamheid en de plastic soep die het veroorzaakt. Nu is er dus een rietje die je net zo makkelijk schoon kan maken als een spork. Hierdoor kan ik nu zonder schuldgevoel met een rietje drinken. De opening is net wat breder waardoor je ook dikkere dranken gemakkelijk kan drinken en je ook minder moeite hoeft te doen met zuigen.

Met deze producten maak je de winter nog leuker en comfortabeler. Wat is jullie favoriet? Als je voor 17:00 je favo product besteld word hij dezelfde dag nog verzonden! Shop dus nog snel je kerstcadeautjes op woutlander.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.