YvetTEST; boost je immuunsysteem en voorkom griep op een lekkere manier!

De winter is nu echt in aantocht net als de griepepidemie. We worden massaal ziek, ook als je een redelijk goed immuunsysteem hebt. In deze blog test ik een product die ons, op een lekkere manier, helpt aan een betere gezondheid. Zo komen wij griep-vrij de winter door, op volledig natuurlijke basis!

Dat ik een lage weerstand heb is geen verrassing. Wat ik ook doe, ik krijg elk virus zon beetje wat er heerst. Griep, noro, verkouden, name it en ik krijg het. Ik mocht lekkere producten uitkiezen om te testen bij lekkerhoning.nl en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik hou van honing!

Wonder middel

Door het persoonlijke, snelle, contact met de eigenaar van lekkerhoning.nl kreeg ik al vrij snel de tip om ook propolis poeder erbij te nemen. Dit poeder van propolis zou helpen voor een betere weerstand en hij had heel veel positieve ervaringen hiermee mbt longproblemen. Niet geschoten is altijd mis, en dus bestelde ik een potje poeder erbij.

Wat is Propolis?

Propolis is een natuurlijk antibioticum voor de bijen en een wondermiddel voor mensen!
Naast een goede werking tegen bacteriën, virussen en schimmels, stimuleert propolis het afweersysteem van het lichaam, remt de ontstekingsreacties en bevordert de wondgenezing. (Bron: lekkerhoning.nl)

Hoe gebruik je het?

Als je de 5 theelepels propolis met 450ml bloemenhoning mengt activeert en versterkt je immuunsysteem, bestrijdt bacteriën, virussen en schimmels, remt de ontstekingsreacties. Het is de bedoeling dat je dit mengsel zowel smorgens als in de avond mengt met warm water of thee gedurende een maand.

YvetTEST

Ik heb een maand lang, twee keer per dag dit mengsel genomen. Van het poeder proef je niets, en de bloemenhoning die ik ook bij lekkerhoning bestelde was erg puur van smaak. Je proeft echt honing en merkt duidelijk verschil met de “euroshopper” in de supermarkt. Vanaf nu koop ik alleen nog maar “echte” honing!

Ik kan een trilogie schrijven over tips die ik krijg mbt mijn gezondheid dat ik ook bij de tip van het poeder redelijk sceptisch was. Geheel onterecht!

Ik was bijna chronisch verkouden voor ik aan de propolis begon. Nu, een maand later, ben ik niet meer verkouden. Ook komt er veel minder viezigheid uit m’n holtes na het spoelen en kan ik hierdoor makkelijker door mijn neus ademen.

Boost je immuunsysteem

Dit product werkt dus echt! Ik merk een groot verschil voor en nadat ik de propolis gebruikte. Ik kan het iedereen aanraden om vanaf nu te gaan gebruiken, ook zonder dat je een chronische ziekte hebt. De griep en verkoudheid voorkomen was nog nooit zo lekker en makkelijk! En nog leuker. Met de code lekker10 krijg je 10% korting.

Wintervoeten

Sowieso heb ik door alle medicatie en eczeem een hele droge huid, maar in de winter is het wel heel extreem. Vooral mijn voeten zijn dan zo droog dat het pijn doet. De Sahara is een moerassig gebied vergeleken met mijn voeten…

Ik heb van de arts verschillende smeersels geprobeerd maar echt verhelpen deed het niet. Nu heb ik ook van propolis de voet creme getest. Al binnen een paar dagen verdwenen de groeven onder m’n voeten en werd de pijn een heel stuk minder.

Na een week trouw smeren waren mijn voeten weer “normaal”. Wat een geweldige creme die ook nog eens heel erg lekker ruikt.

Verwen jezelf met speciale honing

Als je dan toch de bloemenhoning en propolis besteld voor je weerstand, kun je net zo goed jezelf verwennen. Ik wist niet dat er zoveel soorten honing waren. Er ging een hele wereld voor mij open.

Ik heb voor de kleine potjes gekozen zodat ik eerst kan testen welke “smaken” ik echt lekker vind. Ze zijn er ook in een leuke geschenk verpakking.

Relax momentje

De lavendelhoning is toch wel een van mijn favo “vreemde” honingsoort. Ik doe deze graag door mijn thee. De lavendelhoning geeft een volle maar zeer zachte smaak af aan de thee en is echt rustgevend. Heerlijk! Ideaal voor een me-time chill moment of voor je gaat slapen!

Wisten jullie dat er zoveel soorten honing zijn? Welke smaak zouden jullie wel eens willen testen?

Met de code “lekker10” krijg je 10% korting op je bestelling bij lekkerhoning.

3 reacties

 1. lifestylemommys

  De lavendel honing zou ik zeker eens willen proberen maar ook de voetcreme aangezien mijn voeten er regelmatig als een oorlogsgebied uit zien. Dit als bijkomstigheid van mijn slecht werkende schildklier.

  1. yvettemoerdijk

   Oh dan is die creme zeker ook echt wel iets voor jou. Ik had niet verwacht, na alle medische brouwsels, dat iets natuurlijk wel zou werken. Zo blij dat m’n voeten weer relaxt zijn.

   En die lavendelhoning is echt een aanrader en nu met 10% korting helemaal. Kom je echt even tot rust in de hectiek van de dag 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.