Tekenchallenge overzicht 1 met extra opdrachten

De eerste tien dagen van de tekenchallenge zitten er alweer op. Wat een feest om dagelijks alle mooie tekeningen voorbij te zien komen. Niet elke tekening word gedeeld met #dreomkychallenge dus soms is het even zoeken. In deze blog deel ik een overzicht van de afgelopen dagen en heb ik twee leuke downloads voor je klaarstaan die het meedoen aan de challenge nog leuker en makkelijker maken.

Bijzonder

Toen ik de challenge begon had ik niet verwacht dat er zoveel mensen met mij mee zouden doen. Ik ben de challenge gestart omdat ik meer wou tekenen maar mezelf vaak de tijd niet gun. Om te voorkomen dat ik na 3 enthousiaste dagen af zou haken begon ik de challenge. Door al jullie enthousiasme blijf ik ook gemotiveerd om door te gaan.

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om mee te doen aan de challenge. Ik vind de verhalen erachter echt heel erg bijzonder. Zo zijn er meerdere deelnemers die hete cht ervaren als een moment voor zichzelf en weer andere zetten het is als een soort therapie om perfectie los te laten. Ook zijn er meerdere deelnemers die samen met hun gezin meedoen, hoe cool is dat?!

#dreomkychallenge

Veel deelnemers gebruiken deze hashtag op social media als ze hun nieuwe tekening delen. Super leuk omdat we zo elkaars werken kunnen zien. Nog leuker vind ik het om te zien dat er echt een soort familie ontstaat waarbij iedereen leuk lief en positief op de ander reageert, ook als de ander ontevreden is over het resultaat. Dit geeft mij ook zoveel voldoening om te zien!

Beginnen

Ik heb veel geluiden gehoord van mensen die alsnog mee willen doen maar niet weten hoe ze moeten beginnen. Hoe groot zijn de hokjes? Waar werk je mee? Ik heb al veel gemist! Je werkt met materialen die je fijn vind. Alles is goed. Het later instromen maakt ook helemaal niets uit. Begin bij de dag van vandaag en werk terug als je tijd heb en zo niet ook prima. Het gaat om het proces en niet dat je straks echt 365 tekeningen hebt staan. Om het makkelijker te maken heb ik een download met vierkante hokjes. Deze kun je printen en dan kun je gelijk aan de slag.

basis-tekenchallenge.pdf

Sommige deelnemers zijn zo verslaafd dat ze vooruit werken πŸ™‚

Extra opdracht

Over de 365 tekeningen gesproken, sommige zijn echt lekker op weg. Die zitten zo in de flow dat ze graag door willen gaan met tekenen. Speciaal voor jullie heb ik een leuke download. Deze kun je uitprinten of namaken in je Bullet Journal. Het is de bedoeling dat je van elk hokje iets maakt. Een figuur of dier maar je kan hem ook vullen met leuke patronen. Wees creatief. Vanaf nu zal ik elke maand extra teken opdrachten erbij maken zodat als je in een flow zit, je lekker door kan gaan met tekenen. Elke maand zal het een andere soort opdracht zijn zodat het lekker afwisselt.

dreomkychallenge-januari-extra-opdracht.pdf

Overzicht

Een overzicht van de eerste 10 dagen. De tekeningen die ik uitgekozen heb voor het filmpje zijn geheel willekeurig. Als je er niet bij zit betekend dit niet dat ik je tekening niet mooi vond.

6 reacties

  1. Wendy van Iterson

    Mijn journal is bijna vol en als ik in de nieuwe begin wil ik ook graag gaan meedoen… vanaf het begin natuurlijk. Thnx voor deze leuke challenge!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.