Dreomkychallenge februari

Jeetje, wat een feest was de eerste maand van de Dreomkychallenge. Zoveel mooie, zeer verschillende creaties werden er gedeeld via Facebook, Twitter en instagram. Zelfs de extra opdracht werd goed ontvangen, te leuk!

Deze maand is er natuurlijk weer een nieuwe challenge maar heb ik ook samen met Denise van Hellocraft.nl iets leuks voor jullie klaar staan.

Terugblik

Na een maand is het ook het moment om even kort te evalueren met jezelf. Wat vond je fijn? Wat heeft nog verbetering nodig? Welke materialen vond je fijn?kun je jezelf nog uitdagen?

Als ik naar mezelf kijk vond ik mijn vakjes wel echt iets te klein. 3 bij 3 centimeter was voor mij en mijn reuma niet ideaal. Het gaf me meer pijn en soms ook frustratie omdat het te priegelig werd. Komende maand ga ik dus iets groter werken.

Februari challenge

Ook deze maand heb ik weer voor elke dag een thema waar je je hele creativiteit op kan botvieren. Deze challenge duurt het hele jaar, dus elke maand komen er nieuwe woorden bij. Soms Zul je merken dat er woorden terug komen die al geweest zijn. Probeer dit woord dan op een andere manier te benaderen zodat een hele andere tekening word.

Hellocraft.nl

Een paar weken geleden benaderde Denise mij om samen te werken. Denise heeft een creatieve blog en maakt echt de mooiste dingen. Op haar site vind je verschillende soorten creaties. Van borduren tot tekenen, voor ieder wat wils.

In het dagelijks leven is ze grafisch vormgever. Zij vroeg of ik het leuk zou vinden dat er ook een kleurchallenge bij komt met dezelfde woorden. Zo kunnen de allerkleinste, of de iets minder creatieve ook meedoen met de challenge. Daarnaast is het ook fijn voor extra inspiratie als je wel mee tekent. Weet je het echt niet? De tekeningen kun je ook prima natekenen. Super leuk dat er nu dus elke maand ook een document met kleine kleurplaatjes komen.

Extra opdracht

Sommige van jullie merkte dat het erg vervelend is dat je soms in je flow moet stoppen. Vorige maand gaf ik hier al extra opdrachten die je ook deze maand weer prima kan doen.

De extra opdracht van de maand februari komt volgende week online. Nu al extra inspiratie nodig? Probeer dan een tekening te maken met de eerste letter van het woord. Teken het eerste woord wat in je opkomt.

De februari challenge en kleurplaten vind je in onderstaand document.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.