YvetTEST lenteschoonmaak zonder pijn met cleanrite

Nu de zon weer gaat schijnen is het hoog tijd voor een lenteschoonmaak. Heerlijk spullen ruimen en alles een fris sopje geven.

Met reuma is dat echter niet iets wat ik “even” doe. Voor de wekelijkse taken krijg ik thuiszorg, maar soms, wil ik ook echt zelf schoonmaken. Lekker meditatief, maar zonder pijnklachten.

Gelukkig kan ik dat sinds kort.

Dit mooie pakket kreeg ik opgestuurd van cleanrite. Hiermee zou ook ik, pijnvrij, kunnen schoonmaken in huis. Natuurlijk kun je er geen hele vloeren mee boenen, ben natuurlijk geen Assepoester, maar genoeg andere toepassingen blijven over. Op de site zag ik al hoe kitranden, voegen en vette ovens weer blinken als nieuw.

Ik besloot hem te testen op mijn scootmobiel. Het is tijd om de winter, met sneeuw en moddervlekken, echt achter me te laten. Tijd voor zon en een schone Ferrari 😉

Hoe werkt het?

Met de verschillende opzetstukken kun je bijna alle ondergronden schoonmaken. Het werkt net als een Electrische tandenborstel. Je zet een van de kopjes erop, drukt op de knop, en een kind kan de was doen.

Voor mijn scootmobiel gebruikte ik de borstel met “haren” voor het ruwe voetgedeelte en de “sponsjes” voor over de lak. Binnen 2 minuten was mijn scootmobiel als nieuw! 2 minuten schoonmaken zonder pijn met een verbluffend resultaat.

7 voordelen van de electrische schoonmaakborstel

◦ Ligt erg goed in de hand

◦ Is makkelijk te gebruiken

◦ Verschillende opzetstukken voor verschillende ondergronden

◦ Werkt op batterijen waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt

◦ Je gebruikt veel minder zeep en water; wat erg goed is voor het milieu

◦ Snel resultaat waardoor je tijd over houd voor nog leukere dingen

◦ Kost geen kracht om hardnekkige “vlekken” te verwijderen

Geniet van de voor en na foto’s!

5 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.