YvetTEST Similasan oogdruppels tegen hooikoorts

De winter is nu toch weer echt voorbij. Natuurlijk onwijs fijn, het mooie weer en het lange licht, maar toch is dat niet voor iedereen even prettig. Nu alles weer gaat bloeien, bloeit ook de hooikoortsklachten weer op. Ik heb hier zelf altijd erg veel last van. Elk jaar blijf ik me verbazen dat het het seizoen steeds vroeger start en veel heftiger tot uiting komt.

Toen ik de kans kreeg om de Similasan oogdruppels tegen hooikoorts te testen was ik dan ook gelijk om. Mijn ogen brandde uit mijn hoofd waardoor dagelijkse klusjes zoals achter de computer werken, series kijken maar ook gewoon rijden steeds lastiger werden. Dikke betraande en brandende ogen gecombineerd met niezen is gewoon geen fijne combinatie.

Similasan hooikoorts oogdruppels

Deze natuurlijke oogdruppels helpen erg snel bij droge en geïrriteerde ogen. De druppels kalmeren en zorgt tevens gelijk voor een goede hydratatie. Ik draag een bril maar ik las dat ze ook te gebruiken zijn als je contactlenzen draagt.

Maar niet alleen voor de allergische reacties van pollen (hooikoorts) kun je deze druppels gebruiken. Ook voor andere allergische reacties zoals op huisdieren, huisstofmijt, schimmelsporen, cosmetica, parfum en overige externe factoren.

Ik vind het onwijs fijn dat deze natuurlijke druppels zo veelzijdig zijn in gebruik. Hierdoor hoef ik niet voor elke klacht een andere soort oogdruppels open te maken. Extra fijn omdat oogdruppels over het algemeen maar 1 maand houdbaar zijn na het eerste gebruik.

Mijn ervaring met Similasan

Wat ik onwijs fijn vind aan de oogdruppels van Similasan is dat deze 90 dagen houdbaar zijn. Dit is lang genoeg om de ergste hooikoortspiek door te komen. Hierdoor hoef je dus maar 1 keer deze aankoop te doen. Per flesje betaal je ongeveer tien euro.

Het flesje heeft er makkelijke doseermond. Zelfs met reuma handen lukt het mij om echt druppelsgewijs te doseren zonder dat ik het hele flesje in m’n oog krijg. Hier schreef ik nog over een oogdruppelhulp maar die heb je bij deze flesjes niet nodig.

Al bij het eerste gebruik merkte ik het verkoelende effect van de hooikoorts oogdruppels en na een paar dagen waren ze echt al veel minder geïrriteerd. Ik gebruikte in het begin meerdere keren per dag 1a2 druppels per oog. Nu red ik het met 1 a 2 keer per dag aangezien mijn ogen alweer een heel stuk rustiger zijn.

Zodra m’n ogen helemaal rustig zijn ga ik over op de oogdruppels voor computerogen. Ik merk namelijk dat als ik veel achter mijn pc zit voor mijn website dat m’n ogen erg droog en geïrriteerd raken. Ook deze druppels zijn weer voorzien van een onwijs fijne reuma vriendelijke verpakking.

Hebben jullie ook al zoveel last van hooikoorts? Wat is jullie tip? Binnenkort komt er een hooikoorts top 10 online.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.