Plofkop en co; het is zover!

Hoewel ik er onwijs naar uit keek, zie ik er ook wel een beetje tegenop. Aan de voorbereidingen kan het niet liggen. Van de week had ik al samen met de zorg mijn koffer gepakt en dit weekend zou ik met mama in een hotel slapen.

Helaas heeft mama een mega keelontsteking waardoor ze niet mee kon naar het hotel en mij dus ook niet weg kon brengen. Toch besloot ik in mijn eentje naar het hotel te gaan.

Hotel Gooiland

Hoewel ik natuurlijk niet heel ver van het revalidatie centrum woon, geeft dit me veel meer rust. Ik moet om 9:30 binnen zijn en zou hoe dan ook in de file gekomen zijn. Nu kon ik net wat langer in bed liggen en in alle rust naar Merem vertrekken.

Een persoonlijk kaartje om ons (mij) welkom te heten.

Hotel Gooiland is echt een prachtig hotel met een onwijs mooie inrichting. Ze maken gebruik van Nederlandse merken, zowel bij de inrichting als bij het ontbijt. Zo slaap je onder Hema beddengoed en eet je voornamelijk streekproducten. Door de mooie plantjes voel je je gelijk thuis. Dit hotel is echt een aanrader! Ook omdat het personeel echt heel erg vriendelijk was. Toen ze begrepen dat ik alleen kwam wouden ze met alles helpen, en niet op een betuttelende manier.

Natuurlijk mocht pluis ook mee

Gelukkig niet alleen

Een goede vriendin van mij woont in Loosdrecht en stelde voor om met mij mee te gaan. Na een kleine twijfel zei ik gisteren toch ja, waar ik nu onwijs blij mee ben.

Ik vind het namelijk best wel spannend en dan is het heel fijn als je niet alleen bent. Daarnaast kan ze me ook helpen met mijn bagage waardoor ik minder gesloopt aan de dag kan beginnen. Want ik ga ervan uit dat er vandaag al wel het een en ander op het programma staat.

Merem (voorheen Heideheuvel)

Ik word in eerste instantie voor 3 weken opgenomen. Als ik het aankan mag ik nog voor 5 of 7 weken extra blijven. Natuurlijk hoop ik het volledige programma van 10 weken te mogen volgen zodat ik echt alles eruit kan halen. Via mijn blog en social media zal ik jullie op de hoogte houden. Ik ga me nu langzaam klaarmaken om te vertrekken.

Mocht je een kaartje willen sturen dan kan dat naar:

Merem
Afd de schakel
Tav yvette moerdijk
Soestdijkerstraatweg 129
1213 VX Hilversum

2 reacties

  1. Maria schoonen

    Wat fijn dat je er nu bent. Er ligt al een kaartje voor jou van ons.. Jammer dat je moeder ziek is en ik hoop dat ze snel beter zal zijn. .Succes met alles Yvette. Jij kunt dit. Liefs Maria

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.