Allrent; laptop for the rescue

Zoals sommigen van jullie weten geef ik ook lezingen en ben ik in te huren voor workshops en als presentatrice. Als zzp-er ben ik er zelf verantwoordelijk voor dat alles goed verloopt en ik de juiste apparatuur meeneem. Toch ging dit niet altijd even goed. Gelukkig is er nu een oplossing via Allrent.

Dagvoorzitter
Tijdens een congres van de F.E.S

Mijn haat liefde verhouding met MacBook

Ik ben helemaal verliefd op mijn MacBook. Oké, eigenlijk op alle Apple producten omdat het heel fijn werkt. Toch werkt het niet altijd even lekker tijdens het geven van presentaties.

De aansluitingen van Apple zijn anders dan de meeste aansluitingen op de locaties waar ik lezingen geef. Hierdoor liepen mijn presentaties vaak vast en kreeg ik onnodig veel stress.

Als kleine zzp-er is het voor mij niet rendabel om meerdere laptops aan te schaffen. Mede ook omdat ik qua ontwerpprogramma’s Apple echt fijner vind werken dan Microsoft.

Gelukkig is er een betaalbare oplossing waardoor ik zonder onnodige stress mijn presentatie kan geven.

Allrent to the rescue

Ik kwam erachter dat je via Allrent betaalbare laptops kan huren. Je kunt kiezen uit verschillende A-merken en types.

Laptops huren is echt een uitvinding voor de kleine zzp-er of voor de duurzame ondernemer.

Laptop huren
Er zijn verschillende merken laptops te huur.

Hoe werkt het?

Via de website van Allrent heb je keus uit verschillende a merken laptops en besturingssystemen. Zodra je een keuze gemaakt hebt qua hardware geef je aan welke software je er graag op zou willen hebben. Zodra je dit helemaal uitgekozen hebt kun je een offerte aanvragen. Daarbij moet je aangeven voor welke periode je de laptop zou willen huren en ook waar ze deze mogen bezorgen. Mocht je in de buurt van Almere wonen, dan kun je de laptop ook ophalen.

Allrent heeft een eigen logistieke dienst waardoor ze snel en betrouwbaar het product kunnen leveren. De levering kan thuis plaatsvinden, maar in mijn geval is het heerlijk als ze naar de locatie komen. Zo hoef ik ook niet meer te zeulen met spullen.

Service

Allrent beschikt niet alleen over een goede betrouwbare bezorging. Zodra ze je gehuurde laptop leveren zorgen zij ervoor dat deze startklaar en verbonden met het netwerk is. Hierdoor kan ik mijn kostbare tijd besteden aan het voorbereiden van mijn lezing.

Hoewel ik handig ben, kan ik niet alles op het gebied van ICT. Gelukkig zit een 24/7 helpdesk bij de prijs inbegrepen. Zo kunnen ze je op afstand helpen als de laptop toch even niet doet wat je wilt.

Ik ben echt blij dat je via Allrent alles kan huren voor een nog succesvollere onderneming. Want naast laptops kun je er ook terecht voor andere producten.

Kenden jullie deze dienst voor het huren van laptops al?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.