foto vrijdag: winterdip to glow swap

Soms doe ik mee met een swap via instagram of Twitter. Bij een swap maak je een leuk pakketje voor iemand die je eigenlijk niet echt kent. Het is super leuk om iemand blij te kunnen maken met een hoop liefde in een doosje.

Op deze foto vrijdag neem ik je mee met de swap van tussenluiersencoctails. Ik kreeg een onwijs mooi, lief en vooral hè groot pakketje van jessy.

Door de morfine en alle andere medicatie had ik echter niet door dat we eigenlijk pas zaterdag het pakje open mochten maken. Oeps, sorry 🙈 een beetje te vroeg geopend maar dan kunnen we er wel extra van genieten.

Ik had natuurlijk net kunnen doen alsof ik hem morgen open maak, maar zo ben ik niet. De maker wist van m’n fout en ach van die ene dag gaat hopelijk niemand dood 🙂

Veel plezier!

Ik ben de beroerdste niet om mijn fout toe te geven. Echt stom dat ik geheel niet meer wist dat het pakje pas zaterdag 25-1 open mocht. Maar morgen stuur ik haar weer een bedank berichtje. Als ik het niet vergeet dan.

Het feest begon al bij een mooi versierde doos. Zelfs de postbode was onder de indruk.

Vlinders hebben een speciale betekenis voor mij. Hoewel Jessy dat waarschijnlijk niet wist maakt het de doos wel erg speciaal!

Omg wat een hoop pakjes en wat ziet het er tof uit. Ik hoefde gelukkig niet op volgorde uit te pakken dus kon lekker los.

In het eerste pakje zat een super lekker verwenpakket. Iets wat ik na alle hectiek van ziekenhuisland wel kan gebruiken. Van de handcreme werd ik gelijk vrolijk. Wat een schatje is dat!

Ik heb een hele verzameling aan stickers thuis. Deze had ik gelukkig nog niet. Ik zeg vaak dat ik een blije panda ben, dus die passen onwijs goed bij me.

Alle pakjes zijn zo leuk ingepakt. Echt tof gedaan met stukjes oude kranten. Origineel!

Zodra ik weer wat langer kan zitten ga ik deze testen. Was al langer benieuwd naar de verf maar had geen kracht hem te kopen. Wat ben ik toch een bofkont dat dan juist die verf in het pakketje zit.

Deze sleutelhanger ga ik aan mijn medicatietas hangen. Lekker opvallend.

Alweer zo leuk ingepakt.

Sluitzegels om post te versturen. Te leuk.

Op dit moment leef ik met kruiken. Deze kleine handwarmer is naast super schattig ook mega handig om mee te nemen.

Ik wilde die jaar beginnen met het maken van een plakboek. Daar komen deze kaartjes goed bij pas.

Lekkere theetjes in mooie “post” verpakking.

Roze en glitter voor pure perfectie!

Als Disney en knutselfreak zijn deze blokken altijd handig. Wat zou ik ermee gaan maken?

En dan kan ik ze mooi combineren met deze schattige tags.

En tot slot een lieve eigengemaakte kaart met hele mooie woorden erop.

Ik volg je insta sinds ik je geloot heb in deze swap en wat ben ik trots op jou. Wat knap dat je zo positief in het leven staat! Weet niet of ik dat ook zou kunnen. Petje af en diepe buiging.

Ik ben echt veel te veel verwend met deze mooie swap. Ik ga er nu nog even van nagenieten en dan hoop ik snel weer fit genoeg te zijn om lekker te knutselen.

Doen jullie ook wel eens mee aan een swap?

Één reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.