30 memes voor spoonies

Een meme is een plaatje met tekst die als grap bedoeld is. Vaak worden plaatjes hergebruikt met verschillende teksten. Kenmerkend voor een meme is dat deze snel viral gaan.

Het woord meme werd voor het eerst gebruikt in 1976 door de Britse evolutiebioloog Richard Dawkins in zijn boek ‘The Selfish Gene’, Het woord beschrijft de manier waarop cultuur wordt verspreid, wat vooral gebeurt dankzij ons aangeboren talent om anderen te imiteren.

Over spoonies zijn ook veel memes gemaakt. Ik word altijd wel erg vrolijk van deze manier van humor. Speciaal voor jullie heb ik dertig leuke spoonie memes op een rijtje gezet. Want en beetje lachen in deze rare tijd kan geen kwaad.

Hebben jullie nog andere leuke memes voor mij?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.