Archief

Uploadschema

Op elke dag komt er een ander type artikel online. Echter betekend dit niet dat ik elke week 7 artikelen plaats. Ik probeer 3 nieuwe blogs per week te plaatsen wisselend qua thema. De dagen zijn meer een houvast en geen heilige bijbel. Het kan dus zomaar voorkomen dat er een keer op de woensdag een yvetTEST online komt als dat beter uitkomt in de planning, of bij de opdrachtgever.

Motivatie maandag. Elke maandag deel ik een artikel die bijdraagt aan een chronisch gelukkig leven.

Dinsdag. Elke dinsdag komt er een nieuwe quote op de homepage.

Wellness woensdag. Op de woensdagen komen er artikelen online die bijdragen aan je, vooral, lichamelijke- maar ook mentale gezondheid

Donderdag. Op de donderdagen komen extra artikelen online. Dit kan een YvetTEST, DIY of een willekeurig ander artikel zijn.

Foto vrijdag. Fotoverslagen met wekelijks een ander thema. Soms is het een weekoverzicht, een verslag van een evenement of neem ik je mee op avontuur.

Het gezicht van. In deze rubriek wil ik meer aandacht vragen voor de impact van een (onzichtbare) chronische ziekte, lichamelijke beperking en/of psychische aandoening. Elke week neemt iemand anders je een dag mee in zijn of haar leven. Beperkt het hebben van een ziekte/aandoening of beperking het leven, of zorgt het er juist voor dat men grenzeloos gelukkig is?

Snackerday. Om de week deel ik op zaterdag een leuk, lekker of gezond recept die ook voor keukenklunzen zoals ik te doen zijn!

Songday. Om de week deel ik op zondag muziek die qua tekst, of qua geluid iets voor mij betekenen. Ik probeer hiermee de emotie van de muziek vast te leggen met de weerspiegeling van mijn leven.

Als je op de roze woorden drukt kom je bij alle artikelen van de desbetreffende categorie uit.