Disclaimer

Alle punten in deze disclaimer zijn van toepassing op de website die je nu bezoekt namelijk Dreomky.com

Door het bezoeken van mijn site ga je akkoord met de punten zoals die vermeld staan in deze disclaimer.

Met heel veel passie, liefde en gedrevenheid schrijf ik alle artikelen die op deze site gepubliceerd worden. Toch kan het gebeuren dat er feitelijke onjuistheden insluipen of dat de informatie onvolledig is. Aan de inhoud van de artikelen kunnen geen enkele rechten ontleed worden. Daarnaast ben ik niet verantwoordelijk voor directe en indirecte schade die zouden kunnen ontstaan door tips en aanbevelingen in mijn artikelen.

Auteursrechten

Alles wat op Dreomky.com gepubliceerd word is gemaakt door mijzelf, Yvette Moerdijk. Dit gaat zowel over de tekst, filmpjes en foto’s tenzij anders vermeld in het artikel. In dat geval zal ik altijd een bronvermelding plaatsen. Mocht je van mening zijn dat ik een verkeerde bronvermelding heb gebruikt neem dan contact met mij op dan word dit zo snel mogelijk beoordeeld.

Het is niet toegestaan om artikelen te kopiëren, verspreiden of op een andere manier gebruik te maken van de artikelen/foto’s en filmpjes zonder schriftelijke toestemming. Natuurlijk is het wel toegestaan artikelen te delen via social media rechtstreeks vanaf Dreomky.com

Wil je graag gebruik maken van een artikel of een deel ervan dan kun je toestemming vragen via het contactformulier of je stuurt een mail naar info@yvettemoerdijk.nl

Reageren

Het is voor iedereen mogelijk om onder een artikel te reageren. Iedere reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol, discriminerend of bedreigend is.

Ongewenste reclame of verwijzingen met commerciële doeleinden in de reacties op mijn blog, worden verwijderd of aangepast.

Ik behoudt het recht om ten alle tijden een reactie te verwijderen. In geval van discriminatie of bedreiging etc. wordt er een melding gemaakt bij de politie.

Ik ben in geen enkel geval aansprakelijk/verantwoordelijk voor de reactie die een ander plaatst, of de gevolgen hiervan.

privacy

Ik plaats nooit foto’s of namen zonder vooraf toestemming vragen. Mocht je van mening zijn dat ik je “vergeten” ben te vragen, of wil je graag terug komen op je beslissing dan hoor ik dat graag.

Samenwerkingen

Door middel van een advertentie, winactie of een YvetTEST is het mogelijk om een samenwerking aan te gaan met Dreomky.com.

In sommige artikelen zijn ook affiliate links geplaatst. Dit houdt in dat ik een klein percentage ontvang van de opbrengst van een verkoop. Gesponsorde artikelen worden altijd aangeduid met #dreomkyspon of een voetnoot onder het artikel.

YvetTEST

In deze rubriek test ik producten die het leven leuker, mooier of gezonder maken. Deze probeer ik wekelijks te plaatsen. Ik behoud me het recht op vrijheid van meningsuiting als ik het desbetreffende product test of van een dienst/evenement geniet. Natuurlijk ga ik respectvol om met het imago van de opdrachtgever.

Winacties

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle winacties die ik organiseer.

Bij deelname ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

◦ Deelname staat open voor alle in Nederland woonachtige personen.

◦ Prijzen zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld.

◦ Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

◦ Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie. Alleen volledig ingevulde deelnames worden in behandeling genomen voor de winactie.

Gegevens verkregen met reacties worden niet aan derden verstrekt en zorgvuldig, niet langer dan strikt noodzakelijk, voor eigen gebruik opgeslagen.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over de disclaimer, de actievoorwaarden of een winactie, dan kun je contact opnemen via info@yvettemoerdijk.nl om door het invullen van het contactformulier.