Lezingen

Mijn lezingen pas ik altijd aan aan de wensen van de opdrachtgever. Zo is een lezing nooit twee keer hetzelfde. Naast mijn lezing over geluk, welke ik aanpas, is het ook mogelijk om mij in te huren voor andere onderwerpen. Zo heb ik ook ervaring met de psychische aspecten van een reorganisatie, topsport, omgaan met tegenslag en vloggen. Natuurlijk ga ik graag in gesprek om de mogelijkheden over andere onderwerpen te bespreken.

De lezing over geluk is ook om te zetten in een workshop waarbij de theorie uit de lezing verwerkt zal worden in een interactieve workshop. De workshop is geschikt voor kleinere groepen die zelf actief aan de slag gaan met het onderwerp.

Daarnaast ben ik ook in te huren als dagvoorzitter waarbij ik ervoor zorg dat alle sprekers en activiteiten goed aan elkaar gepraat worden en het voor de bezoeker een mooi geheel word.

Standaard lezing “Geluk met een grote G”

Volgens Van Dale is de betekenis van geluk: “1 gunstige loop van omstandigheden; voorspoed: hij hee altijd geluk bo altijd; van geluk mogen spreken veel geluk hebben 2 aangenaam gevoel van iemand die zich verheugt”

Hier lijkt het of je alleen gelukkig kunt zijn als alle omstandigheden gunstig zijn. Helaas werkt het niet zo in het leven. Er gebeuren vaak dingen waar je geen in- vloed op hebt en die je eigenlijk ook liever niet had willen meemaken. Maar toch kun je ondanks ongunstige omstandigheden grenzeloos gelukkig zijn.

In de lezing “geluk met een grote G” laat ik zien hoe je ondanks alle ellende toch heel gelukkig kan zijn. Want ook in de negatieve ervaringen schuilt een dozijn aan geluk. Ik laat je zien hoe je dit verborgen geluk kunt zien en voor de volle 100% kan genieten van alles wat het leven je bied.

Tarief

De tarieven zijn variabel en hangen van verschillende factoren af. Mocht u interesse hebben voor een lezing of workshop kunt u vrijblijvend contact opnemen via boekingen@yvettemoerdijk.nl of via het contact formulier op de site. Klik hier om gelijk naar het contactformulier te gaan.