Over mij

Welkom op het digitale stukje van mijn leven. Op deze site neem ik je mee langs mijn hobbelige maar grenzeloos gelukkig leven. Ik heb verschillende ernstige chronische ziektes waardoor mijn leven best word beïnvloed. Toch laat ik me hierdoor niet beperken en geniet ik van bijna alles. Ik kan nou eenmaal niet goed stilzitten, en geloof mij, dat is knap lastig als je in een rolstoel zit.

Naast bloggen en vloggen heb ik een eigen stichting die opkomt voor de beeldvorming over mensen met een beperking en/of chronische ziekte. Daarmee geef ik lezingen, presenteer ik en houd ik een rolstoel experience. Daarnaast presenteer ik elke maand de livestream van het reumafonds, ben ik duo voorzitter van de F.E.S (Fibromyalgie patiënten vereniging) en ben ik werkzaam als gids in Dierenpark Amersfoort. In m’n vrijetijd acteer ik ook nog in de internetsoap schitterend. Kijk hier ook maar even of op Facebook via schitterendtv.

Helaas begon voor mij 2018 met een flinke lichamelijke tegenvaller. Hier vertel ik daar meer over.

Door ernstige astma heb ik vaker te maken met een exacerbatie en ziekenhuis opname. Ook die kanten van mijn leven deel ik op deze site omdat ook die kant een onderdeel is van wie ik ben. Ik heb gemerkt dat mijn manier van omgaan met m’n ziekte veel mensen inspireren en daarom is ook dat een deel van wat ik wil laten zien.

Maar ook de diabetes zal veel terug komen in mijn blogs omdat deze naast de astma ook veel invloed heeft op de manier waarop ik leef.

Op de pagina yvetTEST deel ik mijn ervaringen met handige producten, activiteiten of leuke diensten die het leven makkelijker, vrolijker of positiever maakt. Soms krijg ik de producten gesponsord maar meestal deel ik het omdat ik er mega enthousiast over ben.

Mocht ik een artikel schrijven waarbij ik de producten gekregen heb zal ik dit altijd erbij vermelden. Voor alles wat ik in opdracht schrijf geld dat ik wel mijn eigen en eerlijke mening mag delen. Ik wil de vrijheid hebben om objectief voor jullie te kunnen schrijven.

Voor nu veel lees plezier en welkom in mijn wereld!

Yvette

Ps je kan me altijd mailen via info@yvettemoerdijk.nl