Samenwerken

Ik werk graag samen met bedrijven die producten of diensten aanbieden die bij mij en mijn doelgroep passen. Dus heb je een leuk, vrolijk, handig of gezond product die past bij mij en mijn doelgroep? Of wil je me een uitnodiging, persinformatie of persproducten opsturen? Stuur mij dan een mail via info@yvettemoerdijk.nl of stuur een bericht via het contactformulier.

Op die manier bespreek ik ook graag alle andere zakelijke mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking.

Ik probeer altijd binnen een dag antwoord te geven!

Doelgroep

Mijn doelgroep bestaat vooral uit vrouwen tussen de 18 en 45 jaar oud die positief in het leven staan en volop kunnen genieten van alles wat het leven brengt. Het grootste deel van mijn doelgroep heeft, net als ik, een chronische ziekte of beperking. Kenmerkend hiervoor is, is dat mijn volgers zich hierdoor niet laten beperken en midden in het leven staan.

Mijn blog heeft als titel een chronisch gelukkig leven omdat je vaak pas de kleine dingen waardeert als je iets meemaakt. Pas dan besef je dat geluk echt overal te vinden is.

Enkele kernwoorden die passen bij Dreomky zijn:

◦ Positief
◦ Gelukkig
◦ Creatief
◦ Feel good
◦ Genieten
◦ Handige oplossingen
◦ gezelligheid
◦ Vrienden en familie
◦ Ontspanning
◦ Lekker en verantwoord eten
◦ Toegankelijke uitjes en evenementen

Welke mogelijkheden zijn er voor een samenwerking?

◦ uitgebreid artikel over je webwinkel, bedrijf, product, accommodatie of dienst
◦ social media posts
◦ review middels de yvetTEST
◦ het opzetten van een winactie
◦ het delen van mijn ervaring met een dienst of van een toegankelijke accommodatie of evenement.
◦ het maken van een vlog of aftermovie

Bereik

Voor een actueel overzicht van het bereik op mijn site en social media kanalen kun je contact opnemen via info@yvettemoerdijk.nl

Uploadschema

Motivatie maandag. Elke maandag deel ik een artikel die bijdraagt aan een chronisch gelukkig leven.
dinsdagElke dinsdag komt er een nieuwe quote op de homepage.
Wellness woensdag. Op de woensdagen komen er artikelen online die bijdragen aan je, vooral, lichamelijke- maar ook mentale gezondheid
Donderdag Op de donderdagen komen extra artikelen online. Dit kan een YvetTEST, DIY of een willekeurig ander artikel zijn.
Photo vrijdag Fotoverslagen met wekelijks een ander thema. Soms is het een weekoverzicht, een verslag van een evenement of neem ik je mee op avontuur.
Snackerday Om de week deel ik op zaterdag een leuk, lekker of gezond recept die ook voor keukenklunzen zoals ik te doen zijn!
Songday Om de week deel ik op zondag muziek die qua tekst, of qua geluid iets voor mij betekenen. Ik probeer hiermee de emotie van de muziek vast te leggen met de weerspiegeling van mijn leven.

Kleine lettertjes

Ik hou mij bij samenwerkingen altijd aan de regels van de geldende Reclamecode Social Media. Er zal bij een samenwerking dus altijd een vermelding zijn dat een bepaald artikel gesponsord of een samenwerking is, een betaalde link bevat of een advertorial is.